Wachtwoord vergeten?

 

schoolgids

 

Hier treft u aan de schoolgids van basisschool Bos en Vaart. In deze gids wordt u over de gang van zaken op onze school geïnformeerd.

Scholen verschillen steeds meer in sfeer, werkwijze en activiteiten. Ook in kwalitatief opzicht zijn er verschillen. Dat maakt het kiezen van een school voor ouders steeds moeilijker. Daarom heeft de overheid de basisscholen gevraagd een schoolgids te maken, die hen moet helpen bij het maken van een bewuste schoolkeuze.

Deze gids is in eerste instantie bedoeld voor ouders, die informatie zoeken over een geschikte basisschool voor hun kind. Daarnaast geeft hij informatie aan de ouders van kinderen die onze school al bezoeken. Naast een stuk algemene informatie kunt u o.a. iets lezen over onze ideeën over onderwijs, hoe wij zorg dragen voor de kinderen, over de rol van ouders en leerkrachten op onze school en over onze beleidsvoornemens en resultaten.

In de 'online'-versie Jaarboek & Kalender 2017 - 2018  leest u informatie die jaarlijks wijzigt, zoals bijvoorbeeld de school- en vakantietijden, de groepsverdeling en het gymrooster.

De grootste plus van Bos en Vaart is, dat er goed onderwijs wordt gegeven in een sfeer waarin kinderen zich prettig voelen. Dat wij als school nog veel meer te bieden hebben, leest u ook in deze schoolgids.

We hopen dat u tijdens het lezen een goed beeld van Bos en Vaart krijgt.
Mocht u behoefte hebben aan meer informatie of willen reageren op tekst of inhoud, dan kunt u natuurlijk terecht bij de directie. Met een kijkje in de school krijgt u een compleet beeld, dus voor een rondleiding maken wij graag tijd.

Ad de Vlieger

 
* de schoolgids in 'pdf-formaat' ...