Wachtwoord vergeten?

 

Avond4Daagse

Avond4Daagse
Van 5 t/m 8 juni wordt er gewandeld. Voor meer informatie klik op ...

  Beste allemaal,

van 5 t/m 8 juni wordt de Haarlemse Avondvierdaagse 2018 gelopen. Het belooft weer erg gezellig te worden: er lopen meer dan tweehonderd Bos en Vaart-kinderen mee!
We hebben de meest gestelde vragen hieronder nog even op een rijtje gezet. Blijf deze pagina in de gaten houden; de informatie en vragen worden als nodig aangevuld. Staat je vraag er niet bij, stuur dan even een mailtje naar A4D@bosenvaart.nl.
Tot ziens bij de vierdaagse!

Hartelijke groet, de A4D commissie, Thijs Stapel, Inge Mobron, Berend-Jan van Maanen, Tessa Quax

 
 

                    

 

Veelgestelde vragen
voor de deelnemers en hun ouders/verzorgers ...
 
Wanneer is de Avondvierdaagse?
Van dinsdag 5 t/m vrijdag 8 juni 2018. De laatste avond is de slotavond, dan lopen alle deelnemende Haarlemse scholen naar de Grote Markt, en krijgen de kinderen hun medaille.
 
 Waar is de start?
Op dinsdag, woensdag en donderdag voor Bakker Rijkenberg op het Emmaplein, naast de Nieuwe Kerk Sint Bavo. Let op: de start van de slotavond is ook in de buurt van de Bavo Basiliek; de exacte startpositie wordt op donderdag of vrijdag aan ons doorgegeven. Jullie ontvangen een mail met deze startpositie en -tijd.
 
Wat zijn de starttijden?
  • Dinsdag t/m donderdag: 18.00uur voor de 10km, en 18.10uur voor de 5km
  •  Vrijdag/laatste avond: ca. 18.15uur voor de 10km, ca. 19.30uur voor de 5km

Let op!! De starttijden van de laatste avond zijn nog onder voorbehoud: de centrale organisatie geeft ons nog door hoe laat en vanaf welke locatie de Bos en Vaart start.

 
 Ik heb mijn kind(eren) niet ingeschreven, maar wil ze nog wel laten meedoen. Wat nu?
Stuur een mailtje naar A4D@bosenvaart.nl, met daarin de naam van je kind(eren), hun groep, hoeveel km ze gaan wandelen, voor de hoeveelste keer ze deelnemen en je mobiele nummer, dan zijn we al op de hoogte. Zorg daarnaast dat je op dinsdag 5 juni om 17:45 bij het inschrijfkantoor van Geel-Wit staat, met € 10,- inschrijfgeld per deelnemend kind, dan zorgen wij voor de na-inschrijving. De centrale organisatie wil dat na-inschrijvingen vanuit de school geregeld worden, dus zelf inschrijven is helaas niet mogelijk. Een T-shirt en bloem zijn niet meer te regelen; aardig als je op de slotavond zelf een bloem voor je kind meeneemt, en misschien heb je nog een geel T-shirt van vorig jaar.  
 
Krijgen de kinderen weer bloemen?
Ja, in de Grote Houtstraat krijgen de kinderen met een geel Bos en Vaart T-shirt aan een bloem uitgereikt, zodat ze in volle glorie de Grote Markt op kunnen lopen.
 
Wie is verantwoordelijk voor de veiligheid?
Ouders blijven altijd verantwoordelijk voor hun eigen kinderen, niet alleen wat betreft veiligheid, maar ook aangaande het gedrag van hun kinderen langs de route. Daarnaast lopen voorop en achteraan begeleiders van de Bos en Vaart-school mee, en staan bij de meest gevaarlijke punten politiemensen of begeleiders van de organisatie. Door het dragen van de gele T-shirts zijn de B&V-kinderen herkenbaar, en wordt voorkomen dat er kinderen achterblijven.
 
Gaat de vierdaagse door als het slecht weer is?
Bij regen gaat het door, bij onweer bestaat de kans dat die avond niet gewandeld wordt. Je krijgt dan een mailtje van ons of kijk op deze pagina.
 
Hoe kan ik helpen?
We zijn blij met hulp! We zoeken vooral nog verkeersregelaars, om de centrale A4D-organisatie te helpen bij het oversteken, en het is fijn als er extra mensen zijn die voorop kunnen lopen. Als je wilt helpen, geef dat dan aan op het inschrijfformulier of stuur een mail aan A4D@Bosenvaart.nl, met daarin aangegeven op welke avonden je dat wilt doen.
 
Is er EHBO aanwezig?
Ja die is er, maar het is altijd handig om een paar pleisters mee te nemen, elk jaar gebeuren er wel wat kleine ongelukjes.
 
Mijn kind kan niet elke avond mee lopen, krijgt hij/zij nu wel een medaille?
Stuur even een mailtje aan A4D@bosenvaart.nl, dan kijken we wat we kunnen doen.
 

Wat als ik nog vragen heb?
Mail A4D@bosenvaart.nl of vraag het één van de mensen van de A4D commissie: Tessa Quax, Inge Mobron, Thijs Stapel of Berend-Jan van Maanen.